För Heby i Tiden

Enköpings Sjukhus recencion

Postad av Markus | Postad i Fakta | Postad den 29/09-2011 Klockan 15:18

Jag har den senaste veckan boat in mig på Enköpings sjukhus. Som de flesta redan vet så var jag tvungen att stanna kvar där nästan en vecka pga en tuff infektion i halsen som jag dragit på mig. Jag måste säga att sjukhuset i Enköping är ett ganska litet och mysigt ställe att hålla till på när man är sjuk. Inte så där stort o vräkigt som det kan vara i större städer. Akuten jag besökte på kvällen var väldigt bra också, jag gled in väntade max 10 min, sen var det min tur o tjoff så var man inne.  Nu är det säkert inte så där snabba ryck varje dag men kan tänka mig att det går fortare där varje dag i veckan än Uppsala. Personalen i Enköping tog hand om mig på bästa vis och jag hade inte kunnat få ett bättre omhändertagande! Jag låg i ett rum som kallades 4:an där jag får en bild i huvet att där brukar det ligga lite skojjiga gubbar, och jag fick också nöjet att träffa en ”gubbe” som hette Einar, vi fattade tycke för varann o pratade en hel del, mycket skoj o hoppas du snart är frisk också Einar!

  • Mysighetsfaktor: 4/5  (Som chefen själv sa på sitt besök, här skulle man fan kunna bo så mysigt det va)
  • Snygghet på personal: 3/5 (Eftersom ni har så blandade åldrar o inte anpassade efter mig får ni bara en 3a, men det fanns ju en o annan måste jag säga xD )
  • Service: 5/5
  • Maten: 3/5 (Är väldigt kräsen av mig, men köttbullarna va fina som fan)

Min vistelse i Enköping var väldigt bra och jag rekomenderar sjukhuset alla dagar i veckan. Jag hoppas dock att jag slipper åka in ngt mera pga sjukdom. Så har ni vägarna förbi när ni mår dåligt o är sjuk checka in i Enköping!

Jag och min nye vän Einar

/markus blogg heby