För Heby i Tiden

Heby´s grannkommun släpper nytt med Lariemar i spetsen!!!

Postad av Kennie | Postad i Fakta, Musik | Postad den 25/02-2012 Klockan 09:47

Jag har nöjet att presentera en artist som jag tycker är riktigt bra och har följt honom många år, ni har förmodligen sett och hört honom under åren som varit, och jag hoppas på ännu mer framgångar för honom dem kommande åren! Nu har Iblogg äntligen fått en intervju med Lariemar där ni som läsare kan få lära känna honom lite mer som person och inte bara artist! Iblogg kommer hålla ett öga öppet på kommande releaser så ni läsare som följer och gillar denna mysiga kille kommer få ta del av allt han gör inom musikväg! Jag ställde några frågor till Lariemar och så här svarade han:

 

 

Namn: Lariemar ”Headline” Krokvik

Ålder: 1987

Bor: Sala

 

 

Vem är Lariemar egentligen?
Jag tror inte att man riktigt vet vem man är för att man blir något nytt hela tiden. Man växer. Jag vet vem jag var, jag vet vad jag vill ändra på och bli. Men man vet nog aldrig hur de slutar. Hängde ni med nu? Jag som artist har haft många olika sidor. Jag producerar och skriver nästan allting själv och inspireras av min omgivning. Så man kanske kan säga att den musik jag gör och den person jag är har ni format.

Hur började din karriär inom musiken?
Karriär och karriär. Jag blev influerad av min storebror och mina äldre kusiner. Dem lyssnade mycket på hiphop så jag tog nog bara efter. Men om lyssnar på första versen i ”Damn My Brothers” Så berättar jag hur allting börja för mig.

För dem som inte vet så var ju Du var ju med i Melodifestivalen med låten upp och hoppa med Frida 2008 oxå, hur kommer det sig?
Jag satt i studion med Byz och Airgo och jobbade på en låt. Byz fick ett samtal och fick förfrågan att vara med på låten men han hade sin egna karriär att fokusera sig på. Men han tipsade om mig och sa att jag skulle passa på låten. Vi spelade in versen och skickade tillbaka den till bolaget. På den vägen var de. Helt plötsligt stod man i Globen.

Har du nya heta låtar på gång?
Jag har en del demoinspelade låtar klara men inget jag känner för att spela upp för mer än mina närmaste. Men jag har en låt på gång som jag tror kan bli chill till våren/sommaren som vi kommer att göra nått kul av.

Har du fler Sammarbeten med Byz på gång?
Det finns alltid samarbeten, kanske dyker upp nått med Byz. Han är våran bror vafan.

Beskriv den nya videon du gjort, hur fick du idén till den och va står den för?
I Oslo där jag bodde köpte jag en systemkamera som jag bara har haft med och filmat en massa med. Undertiden jag bodde där producerade jag och skrev demot.
Hemma i Sverige beslöt vi oss för att göra låten på riktigt. Airgo och Jag producerade om och spelade in den tills det kändes bra. Jag ville ändå få fram mitt budskap på rätt sätt. När låten var klar fick vi idén att göra videon med dem klippen jag hade i min kamera. Låten handlar om dem 3 viktigaste människorna i min musik.

Du är ju vän med Kennie på bloggen så frågan vi ställer är ju självklart om du Följer Iblogg.nu och isåfall vilket är ditt favoritklipp/inlägg på bloggen?
Jag kommer ihåg ett klipp när Kennie och gänget hade Lucia vaka. Det var grymt! Men min personliga favorit är när Kennie´s vänner är utomhus och ska visa hur man kokar stuvade makaroner. Det var skit kul!

Slutligen har du något att säga till Ibloggs läsare som säkerligen följer dig och din musikkarriär så som Iblogg gör?
Var dig själv så som jag är mig själv. Vi kommer digga varandra! Sala – Heby

5 snabba med Lariemar Krokvik
*Öl eller Sprit?= Öl
*spets eller string?= Spets
*Pengar eller kärlek?= Kärlek
*Snabbmat eller hemlagat?= Hemlagat
*IBlogg.nu eller Kissies.se?= Gn

Och dem snabba 5 får avsluta denna intervju med Lariemar och vi på Iblogg.nu önskar denna underbara kille all lycka i framtiden. Och till er som mot all förmodan missat hans senaste låt så kommer den här som en länk och ni borde ta er en titt på denna som även råkar vara helgens ”Helgplåga” som jag inte bara denna helg pumpar på utan det har blivit en låt som fastnat alla dagar (sen är man ju lite stolt över att få vara med i den extremt sköna musikvideo) som för övrigt ligger på strax över 6000 visningar!

 

 

Här är låten

Lariemar – Damn My Brothers