För Heby i Tiden

Milan – Barcelona ikväll

Postad av Markus | Postad i Fakta | Postad den 23/11-2011 Klockan 17:10

Milan – Barcelona
Ikväll spelar mitt favoritlag Milan mot Barcelona, matchen spelas på San Siro, en av de mäktigaste arenorna på klotet. Enligt oddsen och snacket så är Barcelona klar favorit! Men enligt mig är man aldrig favorit på bortaplan, speciellt inte på San Siro. Folk snackar om att Barcelonas era dom är i nu är världens bästa genom alla tider, må vara så kanske? Men svårt o jämföra stohetstider med varann. Dock så tror jag att storhetstiden har börjat dala, innan denna storhetstid så hade Barcelona bara en CL-buckla i prisskåpet. Så historiskt kikat så är dom inte bland giganterna men snart så!

Tidigare möten
Senast dessa lag möttes var i CL-Semifinal 2006 då Barcelona gick segrande med 0-1 på bortaplan och 0-0 hemma. Det lustiga i 0-0 matchen var att domaren helt oförklarligt dömmer bort Shevchenkos 0-1 mål? Domaren blåser också av matchen tidigare än vad som var angett? Inget av detta gjordes några större rabalder om? Jag tror 100% på fusk iaf… Vilket bekräftades än mer när Chelsea åkte på samma trick om det var 3 år senare i just en CL-semifinal? Aja, vet att folk hatar när man tar upp att Barca fuskar, men det är ju fan helt uppenbart xD.
Annars så möttes dem för någon månad sedan då matchen slutade 2-2 nere i Barcelona där Milan försvarade sig väl och Barca var ganska passiva o nöjda med att leda med 1 mål på hemma plan och rulla runt bollen på mittlinjen typ. Men så bestraffade dem blev på övertiden.

Tankar inför
Jag tror att Milan vinner matchen ikväll, 2-1? Men det bör bli en tuff match, Milan saknar en del sköna snubbar inte minst Antonio Cassano, min personliga favorit också, ända sedan hans tid i Roma. Sen att våran ständigt omskrivne Zlatan är brutalt dålig i alla stormatcher gör inte saken bättre xD. Men upp till bevis nu då Ibra…
MEN som alltid, Milan är Milan! Kommer alltid vara!  Kör över packet nu!
FORZA MILAN!

Tips: 2-1 Milan, Målen gör Pato x2, är inte så modig att tro att Zlatan skulle göra mål här, i så fall skulle det va ett tröstmål xD, Barcas mål gör Fabregas
Matchen börjar 20:45 och kommer att sändas på Viasat Fotboll.
/Markus Heby Blogg