För Heby i Tiden

Juletider 2013

Postad av Markus | Postad i Fritid | Postad den 25/12-2013 Klockan 12:19

Då var julafton slut och vi går in i juldagen, min jul har så här långt varit kanon! Många paket och inte behövt äta så mycket julmat! Fint de jag som inte gillar maten förutom köttbullarna, korven o potatisen. Min julSONY DSC är ganska upphackad och på julaftonsmorgon så brassade jag in till storebror för frukost, jag åt dock bara ett kex o en kakbit (är inte mycket för julskinkan o gröten). Där öppnade vi lite paket tillsammans o min brorson Nils var i framkant med paketen, han måste varit snäll han. Sen efter det så åkte vi o morsade på mina svärföräldrar som satt bänkade framför tvn till Jurassic park 3. Efter det begav vi oss till min mamma o avnjöt en god middag och umgicks o hade oss. Men när kvällen kom så gick en repa till min farmor för att morsa där också för att sedan gå tillbaks till min mor o en paketlek. Lite välSONY DSC rörigt osv kan en del tycka, men jag tycker nog det är ok ändå då slipper man ju tjata ut sig på folket när man byter mycket! Vi får se det så 🙂 Idag på juldagen så ska vi till Sala o fira med brudens sida men där blir det bara ett stopp så där kan man sitta stadigt i soffan.

SONY DSCVi hade lite julfirande hos pappa i lördags också och jag o mina brighta bröder hade tänkt ge pappa biljetter till Leksand – Färjestad innan nyår som vi alla skulle gå på tillsammans, vi pratade o checkade av o allt va grönt så Claes köpte biljetterna. Väl vid matbordet började vi viska ”vafan e han ledig dårå?” hmm? Vi kom ganska snabbt fram till att pappa jobbade ju den dagen o hans sambo var bortrest till andra sidan jordklotet. Rasmus jobbade också o helt plötsligt så kunde bara 3 av 8 gå haha. Så, då har jag delat med mig lite av min jul! God Jul! 

Topp 5 med julen enligt Eklund:
1. Julmusten
2. Den glada stämningen o träffa nära o kära
3. Hemgjorda snickerskakor
4. Mormors köttbullar
5. Tomten

– På bilderna syns där uppe min brorson Nils plocka hem storkovan av tomten. Andra bilden är lite julefirare Ramsus, Eveline, Markus och Mamma Agneta. Bilden nedan är Erik ”Stickan” Hedlund och jag som firar jul hos min mor o hans far (dom är ihop). Stickan har lovat att vara chaufför med sin stora motorbåt i norrhallarn till alla iBloggers i vår.

/Markus Eklund Heby Blogg