För Heby i Tiden

Vemdalen 2013

Postad av Markus | Postad i Fritid | Postad den 11/04-2013 Klockan 19:40

Som ni kanske märkt så har jag interunhällen vemdalen stickan jonte waller hedlund erik varit så aktiv här på bloggen. Anledningen är att jag befinner mig i Vemdalen en vecka på semester och åker skidor! Jag har åkt fyra dagar och allting har varit perfekt så här långt, en del tyckte det var för kallt o blåsigt idag men jag körde på som vanligt. Nere vid centrum finns en Sibyllarestaurang som använts flitigt, annars så pimplar man jäger o Fireball i liften upp, men bara som ”bröstvärmare”. ”Stugan” vi hyrt liknar då ingen stuga jag skådat tidigare, det är mera ett palats skulle jag nog säga.. Huset har 26 bäddar på ca 400kvm, 3 tv-rum, 7 toaletter, så jag skulle nog inte säga stuga.. Vi är 23 st totalt och det fungerar väldigt bra!

MountainLodge vemdalen stugaJag har försökt filma en del och ska försöka klippa ihop något från resan, själv är jag väldigt harig o köra stora gupp och offra sig hit o dit. Jag åker nog mera o håller bromsen o myser tror jag! Första gångerna i sittliften var väldigt jobbiga då jag har en väldig höjdrädsla.

Bilden ni kan se uppe till höger är två killar från Runhällen, Erik ”Stickan” Hedlund och Jonte ”plutt” Waller, det är de två som har ramlat mest under resan. Jag tänkte skriva lite mer imorrn om jag hinner om vissa tankar jag har i hjärnan.. Hoppas annars på Monopolspel ikväll!

Hoppas alla har det bra annars hemma i Heby

/Markus Eklund Heby Blogg