För Heby i Tiden

Kennie´s sista inlägg???

Postad av Kennie | Postad i Nyheter | Postad den 04/03-2013 Klockan 22:21

Skall denna trio splittras???

381799_10151117899530385_1965189768_n

Efter en lång tystnad på bloggen, sedan den 16 januari, så bryter jag den för att eventuellt göra mitt sista inlägg för bloggen på ett tag.
Finns inget bra att skylla på heller, utan tar på mig att det varit väldigt dåligt med inlägg från min sida, och står bakom läsarnas resultat till 100%.
Ska inte sticka under stolen med att det är delvis Pga av att Iblogg-glöden har försvunnit/minskat för mig som enskild person och framförallt glöden som vi har haft tillsammans på gruppnivå. Och ni skall absolut inte tro att det är någon osämja inom bloggen, tvärtom det är en harmonisk stämning.

Känner ni för att rösta så gör det här!

Skulle det visa sig att jag förlorade röstningen så tackar jag för mig och här kommer mitt avtack i skrift och film:

Jag har haft en rolig tid här på bloggen med många roliga minnen som jag tar med mig vidare i livet, sen så kan jag inte garantera att detta är slutet för mig på denna blogg helt, styrelsen ser gärna ev inlägg i framtiden och vem vet, ni kanske ser mig snart igen, håll utkik i kommande videos. Sen vill jag tacka alla läsare och fans som följt mig under denna resa, och för er så kommer här ett litet klipp som jag gjort enbart för er, en kort sammanfattning på några av mina klipp under min tid i Iblogg, en del av materialet är även nytt.

På återseende
MVH
Kennie Naess

[youtube WgEsyWfcITI 600 375]