För Heby i Tiden

Sommaren är här! – Heby

Postad av Markus | Postad i Övrigt | Postad den 04/06-2013 Klockan 20:39

Ja ni allesammans då var det dags för sommar, vi har trängt oss intecken sommar heby iblogg teckenspråk i juni och syrenen blommar för fullt. Jag har hunnit med o badat (pool) men längtar tills jag tar första doppet i en sjö. Förra helgen  var jag upp med mön och Chefen och fiskade i Norrhallarn, fick upp 3 hyggliga gäddor faktiskt. Jag har också hunnit kört punka på cykeln så just nu så går jag till jobbet! Jag tycker om alla årstider väldigt mkt men tycker inte det soliga varma är det bästa med sommaren. Min favorit är nog att ströva omkring i skogen, gärna när det regnar faktiskt, tänk er själv hur det luktar härligt i skogen när det väl regnar.

Jag har självklart fullt med odlingar här hemma i lägenheten och på balkongen som jag tänkt följa upp lite liknande förra året! Ni kommer få se en del av gurkans framfart och se de starka chiliplantorna slå sig fram.

bada teckenAnnars så jobbar jag som vanligt vidare med tecken och denna gång bjuder jag er på ”Sommar” och ”Bada”.  Tecknet för bada är som på bilden, alltså att man ska föra båda händerna över bröstet upp o ner. Så jag hoppas ni tar med er dessa tecken och tecknar och är tydliga!

/Markus Eklund Heby Blogg