För Heby i Tiden

Euro Trip -Milano (Dag8)

Postad av Gerra | Postad i Resa | Postad den 05/07-2011 Klockan 21:39

Hallå,

Jag börjar med att be om ursäkt för den dåliga uppdatering som varit senaste dagarna. Men jag var inte så sugen att betala 20€ för internet och använda det max en timme. Så därför är jag väldigt glad när jag nu sitter på hotellet i Nice och har fri tillgång till internet i lobbyn.

Vi anlände alltså Milano söndag kväll vid 21:00 ungefär, efter att ha lämnat Wien 10:00. Det var alltså en resa på närmare 11h inkl. 2 byten (Innsbruck, Verona). Man hade mentalt förberett sig på en mastig resa. Men med ett så vackert landskap som man fick uppleva på denna resa så kändes det som en tågresa till Malmö, typ. Visst var vi hjälpta av turen att hamna i en egen kupé första sträckan som var på ca 6h. Vi hade då möjlighet att titta på film som Seconds Apart och stifta bekantskap med kritikerrosade serien Game of Throne.

När vi väl kom till Milano så var det snabbt upp med väskorna på rummet, byta om, ta en Taxi till en restaurang som ligger på via Madoninna. Väl där så åt jag Pasta frutti di mare och till efterrätt en specialitet från Napoli som heter typ, baba?! Det var riktigt fin start på den intensiva Milanovistelsen.

Lite bilder och även ett klipp från tågresan (kanske inte så roliga, men hela dagen tillägnades just åt att åka tåg):

[youtube FjWhV9KbOYM 600 400]

[wp_geo_map]