För Heby i Tiden

Årets första grillning – En bit från Heby

Postad av Kennie | Postad i Hembakat, Matrecensioner | Postad den 03/03-2012 Klockan 18:13

Har äntligen fått grilla, som man har längtat. Jag tände grillen igår och det blev en succé, köttet blev precis så där gott så det inte fanns några problem alls i världen när man stoppade in köttet med diverse sallad och såser i munnen. Det var fläskfilé som stod på menyn med en riktigt god vitlöksmarinad och ett par majskolvar och en riktigt god sallad gjord av kärlek.

Fläskfilé

Och ett hett tips till er som ska starta denna grill vår/sommar så kan ni använda er av en riktigt god marinad som jag lärt mig av Hebys alltiallo och mysgubbe Bjarne på Reinholdsson´s Allservice som passar till det flesta köttsorter! Han kan inte bara gräva utan han kan det där med mat oxå!

1st starköl (gärna med mycket smak och ca 5,5%)

Flytande Honung

Grillkrydda (vanlig)

Blanda och avsmaka innan ni lägger köttet i marinad, ta det lugnt med grillkryddan så den inte tar övertaget från öl och honungssmaken! Sen är det bara att tända grillen och njuta denna sköna sommar som jag hoppas att vi kommer få!